En bildportfolio: konst, illustration, grafisk formgivning Konst illustration & grafisk formgivning. Målningar i akvarell och akryl. Tavla för inredning av konstnär i Västerås. Mina bilder: konst, illustration, grafisk formgivning Om mig. Eva Lundberg, konstnär Västerås.

Mina bilder Om mig Webbshop Blogg

 

Galleri - Målningar, konst : Akvarell & penna

Sommar och semestertid, då kommer gärna akvarellfärgerna eller pastellkritorna fram. Så enkelt att ta med, och passar fint när man är nära hav eller sjö. Ett måste för mig är minst ett par veckor på Öland, varje sommar. Utan Öland = ingen sommar! Så har det alltid varit. Ett annat ställe jag gärna besöker är Kloten, mellan Skinnskatteberg och Kopparberg. Där är naturen annorlunda jämfört med det öppna Öländska landskapet. Det är skog och sjö som dominerar, med några blånande berg långt bort. Men även där är ljuset klart och vackert, och miljön inspirerande! Där njuter jag av att måla med akvarell, färgpennor och pastellkritor...

Är du intresserad av att använda någon av dessa målningar som print i en tavla i din inredning?
Välkommen att kontakta mig på kontakt@evalundberg.com eller köp direkt hos Society6 där det finns många av mina akvareller!

 

akvareller
akvarell Öland
akvarell Öland
akvarell Öland

akvarell påsk Västerås
akvarell Öland
akvarell Kloten
akvarell Öland

 

<< Tillbaka

 

© Eva Lundberg
Konst & bilder av konstnär & formgivare i Västerås

Är du intresserad av att köpa en bild, ett konstverk eller att anlita mig, kontakta mig på kontakt@evalundberg.com
Vad som händer Just nu kan du läsa här och på bloggen!