En bildportfolio: konst, illustration, grafisk formgivning Konst illustration & grafisk formgivning. Målningar i akvarell och akryl. Tavla för inredning av konstnär i Västerås. Mina bilder: konst, illustration, grafisk formgivning Om mig. Eva Lundberg, konstnär Västerås.

Mina bilder Om mig Webbshop Blogg

 

Galleri - Målningar, konst

Nu finns min konst som bl.a. konsttryck hos Society6

Många av dessa bilder passar fint som motiv i en inredning. Är du intresserad av att köpa ett original av min konst
eller att använda en målning för print, eller kanske att anlita mig för ett specifikt uppdrag? Välkommen att kontakta mig på kontakt@evalundberg.com

 

 

<< Tillbaka

 

Om Eva Lundberg

Jag är autodidakt, förutom högskolekurser i eget bildskapande, fotografi, bildspråk och visuell kommunikation. Jag är född i Västerås 1967 och har tyckt om att skapa bilder och måla så länge jag kan minnas. Konst har alltid funnits som ett alternativt uttryckssätt för mig. Ofta har mina egna målningar speglat mina faser i livet – introverta motiv med skarpa och exakta former i tonåren, milda rogivande landskap under åren som småbarnsförälder, för att övergå till allt mer färgstarka och fantasifulla motiv med åren.

Ett lustfyllt experimenterande har infunnit sig med tiden i min konst. Olika material prövas genom ett valt tema eller genomgående form som ramverk. Just nu målar jag mest i akvarell och akryl i klara färger. Och så arbetar jag med olika sorters collage, både fysiska, digitala och en kombination av bägge.

Här kan du läsa mer om mig och min konst: Om Eva Lundberg